Ajtó-Betörésvédelem - TERMÉKISMERTETŐ

CÉGINFORMÁCIÓ
KAPCSOLAT - BEMUTATÓTEREM
ÁRAJÁNLATKÉRÉS

LINKCSERE-PARTNEREINK
IMPRESSZUM, JOGI KÖZLEMÉNY
OLDALTÉRKÉP

AZ OLDAL KULCSSZAVAILátogatóink az alábbi kifejezésekre keresve jutottak el hozzánk: ajtó, biztonsági ajtó zár, betörésvédelem bemutatóterem, betörésvédelem, ARMATO Biztonsági Ajtó, biztonsági ajtó, Ajtó-Betörésvédelem, biztonsági ajtó Budapest

MEGBÍZÓINK MUNKÁINKRÓL
"Van egy szép, kialakult betörésfóbiám. Nem tartok otthon semmi értékeset, sőt, én sem vagyok értékes, de azért senki ne tapogassa végig a gatyáimat. Addig nézegettem a biztonsági ajtókat interneten és bemutatókon, hogy a DTP biztonsági ajtóig jutottam. Tapogattam és láttam, hogy ezekben a Vasember is megakadna. Ha be van csukva, akkor lényegében befalaztuk a lakást. Profik készítik, profik szerelték. Ma már biztonságban van az összes gatyám."

Jáksó László
Rádiós és televíziós műsorvezető

TOVÁBBI WEBLAPJAINKwww.dtp.hu
www.alfabiztonsagiajto.com
www.armato-biztonsagiajto.hu


ARMATO BIZTONSÁGI AJTÓ - TERMÉKISMERTETŐ

Biztonsági jellemzők

Az Ajtó-Betörésvédelem által forgalmazott ARMATO biztonsági ajtó alaptípusa CISA által gyártott trezorzárral felszerelt. A CISA 57515 biztonsági ajtóba szerelhető kéttollas, 12 lamellás központi trezorzár-rendszer zárháza horganyzott acéllal borított. Ajtóba süllyesztett kivitel INOX előlappal ellátott. A trezorzár 4 db, 18 mm átmérőjű zárnyelve és a kilincsnyelv egyaránt nikkel acélból készül.

A 3 irányban záródó ARMATO biztonsági ajtó 3 további passzív záróponttal rendelkezik.

Termékismertető

Minden ARMATO biztonsági ajtóhoz alapáron tartozik egy darab kitekintő (kukucskáló). Az ajtólap szigetelése hungarocellel történik. Kívülről bronz HOPPE Verona gombkilincs, belülről bronz HOPPE Verona kilincs kerül felszerelésre. A fa küszöbhöz felár ellenében réz vagy matt króm küszöbborítás rendelhető. A gumiprofilos szigeteléssel ellátott biztonsági ajtó keretének színe alapesetben sötétbarna. Alapesetben minden kiegészítő bronzszínű, de króm és réz színben is rendelhetők. Kengyelzár rendelése esetén a vállalási határidő 15 munkanappal növekszik.
Merre tovább?>> Kérje írásos árkalulációnkat!
>> Látogasson el a Ajtó-Betörésvédelem Kft. bemutatótermébe!
>> Nézze meg letölthető dokumentumainkat!
>> Tájékozódjon az ARMATO Biztonsági Ajtókról a gyakori kérdések segítségével!


Oldal ajánlása  |  Nyomtatóbarát változat  |   Hozzáadás kedvencekhez
Budapesti bemutatóterem
a Lurdy Házban
Hétfőtől szombatig
10:00-19:00-ig nyitva
Vevőszolgálat
(1) 445-2817
Online vevőszolgálat
Várjuk kérdését

Egyedi gyártású vagy fix méretekben előre legyártott biztonsági bejárati ajtó az Ajtó-Betörésvédelem Kft.-től. Bejárati ajtók | Válogatás