DTP biztonsági bejárati ajtó - Vállalási feltételek

CÉGINFORMÁCIÓ
KAPCSOLAT - BEMUTATÓTEREM
ÁRAJÁNLATKÉRÉS
BIZTONSÁGI AJTÓK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

LINKCSERE-PARTNEREINK
IMPRESSZUM, JOGI KÖZLEMÉNY
OLDALTÉRKÉP

AZ OLDAL KULCSSZAVAILátogatóink az alábbi kifejezésekre keresve jutottak el hozzánk: betörésvédelem, bejárati ajtó Budapest, biztonsági bejárati ajtó, biztonsági ajtó Budapest, biztonsági ajtó, ajtó, bejárati ajtó, Ajtó-Betörésvédelem

MEGBÍZÓINK MUNKÁINKRÓL
"Az ajtó nem csak bejárat. Beengedés, szabadság, visszavonulás, bezárkózás, kirepülés, dizájn, megérkezés és elvágyódás egyszerre. Épp ezért nem mindegy, hogy
milyen. Válassza a legjobbat! Ha itt jár, megtalálta."
Gundel Takács Gábor
Műsorvezető, kommentátor

TOVÁBBI WEBLAPJAINKwww.dtp.hu
www.alfabiztonsagiajto.com
www.armato-biztonsagiajto.hu


DTP biztonsági ajtó - VÁLLALÁSI FELTÉTELEK

Vállalási határidő

Fa hatású sík ajtóborítással kért DTP biztonsági ajtók rendelése esetén általános esetben a biztonsági ajtó legyártását és beépítését a megrendelés beérkezésétől számítottan 20-35 munkanap alatt vállalja az Ajtó-Betörésvédelem Kft. További ajtóborítás esetén a vállalási határidő 40-60 munkanap.

Felhívjuk tisztelt Megrendelőink figyelmét, hogy cégünknél a gyártás és telepítés július hónapban szünetel (a megrendelésfelvétel ettől függetlenül, szünet nélkül működik).

Ha a DTP biztonsági ajtó gyártáshoz vagy telepítéshez szükséges specifikus tartozék vagy anyag nem áll időben rendelkezésre, a fentiekben említett vállalási határidő módosulhat. Ha ez az eshetőség fenn áll, a gyártó feltétlenül tájékoztatja a Megrendelőt.

A korábbi ajtó bontásának, valamint a DTP biztonsági ajtó telepítésének következtében esetlegesen felmerülő szakipari munkákat (vakolatjavítás, festés, tapétázás, hideg- és melegburkolás stb. az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem vállalja, mivel ez nem tartozik a nyílászárógyártó és -forgalmazó cégek, így cégünk profiljába sem. Természetesen kollégáink a kisebb faljavításokat (gipszelés) a telepítés végeztével elvégzik, ám a további szakipari munkák elvégzésére csak cégünkön kívülálló szakembereket tudunk ajánlani, akik a telepítést követően tudják a munkát felmérni és rövid határidővel elvégezni.

Fizetési ütemezés

A DTP biztonsági ajtó megrendelésére készpénzben vagy átutalással fizetett előleg ellenében van lehetőség, mely felméréskor fizetendő. Az egyedi gyártás indításához szükséges továbbá az írásos megállapodás aláírása.
A DTP biztonsági ajtót egy előre leegyeztetett időpontban telepítjük a szerződésben rögzített vállalási határidőnek megfelelően.
Telepítéskor a helyszínen kerül sor a fennmaradó összeg kiegyenlítésére, ami készpénzben vagy átutalással történik.

Előlegfizetés Készpénzes fizetés esetén Átutalásos fizetés esetén
1 millió Ft bruttó értékhatárig 30% előleg 70% előleg

1 millió Ft bruttó értékhatár fölött

50% előleg

70% előleg


A vállalási díj magában foglalja Budapest és 30 km-es körzetében az alábbiakat:

 • Felmérést és a gyártási méret vételezést
 • Egyedi gyártástechnológiai tervezést
 • Az ajtó legyártását
 • A DTP biztonsági ajtó helyszínre szállítását
 • Régi ajtó bontását
 • Az új ajtó beépítését
 • A régi ajtó elszállítását (ha van rá igény)
 • Akár 10 év garanciát
Feltüntetett áraink a 27%-os áfa-t tartalmazzák.

Garancia


  
 • A DTP biztonsági ajtó hő- és hangszigetelő képességére, alaktartósságára, átrozsdásodás ellen,mechanikai védelmére 10 év garanciát vállal az Ajtó-Betörésvédelem Kft.
 • 5 év garancia vonatkozik a zárra és a mozgóalkatrészekre.
 • Általános garancia: 2 év
 • 1 év garancia az elektromos eszközökre
A DTP biztonsági ajtó telepítésekor a számlával vagy átvételi elismervénnyel egyidejűleg garanciakártya kerül átadásra. A garancia érvényesítésére minden esetben a garanciakártya és a megállapodás felmutatásával van lehetőség. A garanciakártya minden esetben tartalmazza, hogy a garancia milyen jellegű meghibásodásokra terjed ki.

Kiszállítási költség

Budapesten, és a 0. kilométertől mért 30 km-es körzetben a kiszállási díj tartalmazza a felmérés, a gyártási méretrevételezés és a telepítés költségeit is.
Agglomeráción kívüli munkáknál árainkhoz a 0. km-től számított 30. km-től a 60. km-ig bruttó 190 Ft/km, míg a 60. km-től bruttó 150 Ft/km kiszállási díj járul az oda- és visszaútra egyaránt, mely a felmérésre és a szerelésre egyaránt vonatkozik.

Képgaléria


 
Betörésvédelem - DTP Biztonsági Ajtó - Színre fújt kazettás burkolat réz Maestro Raffaella kilinccsel, rúgólemezzel   Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-színre fújt kazettás ajtóburkolat   Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-fakazettás ajtóburkolat   Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-fakazettás ajtóburkolat
Merre tovább?>> Ismerje meg a DTP ajtó biztonsági jellemzőit!
>> Kérje írásos árkalulációnkat!
>> Látogasson el a Ajtó-Betörésvédelem Kft. bemutatótermébe!
>> Nézze meg a DTP biztonsági ajtókról készült fotókat!
>> Tekintse meg a DTP biztonsági ajtó árlistáját!


Oldal ajánlása  |  Nyomtatóbarát változat  |   Hozzáadás kedvencekhez
Budapesti bemutatóterem
10 db mintadarabbal
Kedden és csütörtökön
19.30-ig nyitva
Vevőszolgálat
(1) 445-2817
Online vevőszolgálat
Várjuk kérdését

Egyedi gyártású vagy fix méretekben előre legyártott biztonsági bejárati ajtó az Ajtó-Betörésvédelem Kft.-től. Bejárati ajtók | Válogatás