Ajtó-Betörésvédelem Kft. - Biztonsági bejárati ajtó gyártás

CÉGINFORMÁCIÓ
KAPCSOLAT - BEMUTATÓTEREM
ÁRAJÁNLATKÉRÉS

LINKCSERE-PARTNEREINK
IMPRESSZUM, JOGI KÖZLEMÉNY
OLDALTÉRKÉP

AZ OLDAL KULCSSZAVAILátogatóink az alábbi kifejezésekre keresve jutottak el hozzánk: ajtó ár, biztonsági ajtó Budapest, ajtó, bejárati ajtó, biztonsági ajtó, ajtó Budapest, betörésvédelem, Ajtó-Betörésvédelem

MEGBÍZÓINK MUNKÁINKRÓL
"Van egy szép, kialakult betörésfóbiám. Nem tartok otthon semmi értékeset, sőt, én sem vagyok értékes, de azért senki ne tapogassa végig a gatyáimat. Addig nézegettem a biztonsági ajtókat interneten és bemutatókon, hogy a DTP biztonsági ajtóig jutottam. Tapogattam és láttam, hogy ezekben a Vasember is megakadna. Ha be van csukva, akkor lényegében befalaztuk a lakást. Profik készítik, profik szerelték. Ma már biztonságban van az összes gatyám."

Jáksó László
Rádiós és televíziós műsorvezető

TOVÁBBI WEBLAPJAINKwww.dtp.hu
www.alfabiztonsagiajto.com
www.armato-biztonsagiajto.hu


CÉGINFORMÁCIÓ

1985-ben jött létre az Ajtó-Betörésvédelem Kft. elődszervezete fővárosunkban. Legfőbb tevékenysége a biztonsági ajtók kivitelezése, de a napvédelmi termékek gyártása és telepítése is munkáink körébe tartozik.
Az évek során folyamatosan fejlődött cégünk. Ma már elsődlegesen betörésvédelemmel foglalkozunk, ezen belül is a biztonsági ajtók gyártására és beépítésére koncentrálunk.

A DTP biztonsági ajtóink egyedi kialakításának, technikai újításainknak köszönhetően kivívta a szakma elismerését.

Cégünk 2004 márciusában bevezette a belső minőségbiztosítási rendszert, amely hatékonyabbá teszi a gyártási folyamatokat.
2005-ben a felmerült piaci igényeknek eleget téve az ajtók megjelenésének is nagy jelentőséget tulajdonítottunk amellett, hogy a biztonsági tulajdonságok megmaradjanak.
2008-ban bővült a kínálatunk az Alfa biztonsági ajtók gyártásával és telepítésével.

A biztonsági ajtók kivitelezésén kívül hevederzárak, acélrácsok és riasztórendszerek beépítésével is foglalkozunk.

Az idő elteltével az egyre növekvő és fejlődő Ajtó-Betörésvédelem Kft. az üzletág számottevő biztonságtechnikai cégévé vált annak is köszönhetően, hogy 2006-ban megnyílt bemutatótermünk, ami komoly változást jelentett cégünknek.
Bemutatótermünkben leendő vásárlóink megtekinthetik egyedileg kialakított DTP, Alfa és ARMATO biztonsági ajtóink választékát.
Merre tovább?>> Kérje írásos árkalulációnkat!
>> Látogasson el a Ajtó-Betörésvédelem Kft. bemutatótermébe!


Oldal ajánlása  |  Nyomtatóbarát változat  |   Hozzáadás kedvencekhez
Budapesti bemutatóterem
a Lurdy Házban
Hétfőtől szombatig
10:00-19:00-ig nyitva
Vevőszolgálat
(1) 445-2817
Online vevőszolgálat
Várjuk kérdését

Egyedi gyártású vagy fix méretekben előre legyártott biztonsági bejárati ajtó az Ajtó-Betörésvédelem Kft.-től. Bejárati ajtók | Válogatás