Ajtóburkolatok - DTP biztonsági bejárati ajtók

CÉGINFORMÁCIÓ
KAPCSOLAT - BEMUTATÓTEREM
ÁRAJÁNLATKÉRÉS

LINKCSERE-PARTNEREINK
IMPRESSZUM, JOGI KÖZLEMÉNY
OLDALTÉRKÉP

AZ OLDAL KULCSSZAVAILátogatóink az alábbi kifejezésekre keresve jutottak el hozzánk: betörésvédelem, ajtó burkolat, biztonsági ajtó színminta, ajtó, ajtó színminta, bejárati ajtó színminta, biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest

MEGBÍZÓINK MUNKÁINKRÓL
"Van egy szép, kialakult betörésfóbiám. Nem tartok otthon semmi értékeset, sőt, én sem vagyok értékes, de azért senki ne tapogassa végig a gatyáimat. Addig nézegettem a biztonsági ajtókat interneten és bemutatókon, hogy a DTP biztonsági ajtóig jutottam. Tapogattam és láttam, hogy ezekben a Vasember is megakadna. Ha be van csukva, akkor lényegében befalaztuk a lakást. Profik készítik, profik szerelték. Ma már biztonságban van az összes gatyám."

Jáksó László
Rádiós és televíziós műsorvezető

TOVÁBBI WEBLAPJAINKwww.dtp.hu
www.alfabiztonsagiajto.com
www.armato-biztonsagiajto.hu


DTP biztonsági ajtó - AJTÓBURKOLATOK

Fa hatású sík ajtó­borítás

A fa hatású sík ajtóborítás felülete laminált réteggel bevont, természetes alapanyagokból sajtolt ajtóburkolat. Alapáron választható 117-féle mintából.


>> Tovább a fa hatású sík ajtóborítás menüpontra

Fafelületű sík ajtóborítás

A fafelületű sík ajtóborítás burkolata furnérozott rétegelt lemezből, beltérre bükk-, kültérre okoumefurnérral készül. 17-féle mintából választható. Beltéri és kültéri beépítéshez is használható.


>> Tovább a fafelületű sík ajtóborítás menüpontra

Színre fújt kazettás ajtóborítás

A színre fújt kazettás ajtóburkolat kazetta mintái nagy választékban kaphatók. 225-féle kazetta mintából tud az Ajtó-Betörésvédelem Kft. DTP biztonsági ajtó­t gyártani, és 7-féle marásprofillal készülhet az ajtó mintája.


>> Tovább a színre fújt kazettás ajtóborítás menüpontra

Fa hatású kazettás ajtóborítás

A fa hatású kazettás ajtóburkolat 50 400-féle borítás variációval gyártható. A különböző módozatok nem vonzanak többletköltséget. Kombinálható más ajtóborítással is.


>> Tovább a fa hatású kazettás ajtóborítás menüpontra

Fakazettás ajtóborítás

A fakazettás ajtóburkolat beltérre borovi fenyőből, míg kültérre tölgyfából készül, 62-féle kazetta minta közül lehet választani. Ez a legexkluzívabb ajtóborítás. A fakazettás ajtóburkolat felülete lazúrral kezelt.


>> Tovább a fakazettás ajtóborítás menüpontra

Képgaléria


 
Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-fakazettás ajtóburkolat     Betörésvédelem - DTP Biztonsági Ajtó - Fa felületű sík ajtóburkolat, ajtószámmal, Ghidini kilinccsel   Betörésvédelem - DTP Biztonsági Ajtó - Fakazettás ajtóburkolat borovi fenyőből, réz Maestro kilinccsel, Ghidini kopogtatóval, ajtószámmal
Merre tovább?>> Kérje írásos árkalulációnkat!
>> Látogasson el a Ajtó-Betörésvédelem Kft. bemutatótermébe!
>> Tájékozódjon a DTP biztonsági ajtóra vonatkozó vállalási feltételekről!
>> Tekintse meg a DTP biztonsági ajtó árlistáját!
>> Tekintse meg DTP biztonsági ajtóhoz rendelhető szigeteléseket!


Oldal ajánlása  |  Nyomtatóbarát változat  |   Hozzáadás kedvencekhez
Budapesti bemutatóterem
a Lurdy Házban
Hétfőtől szombatig
10:00-19:00-ig nyitva
Vevőszolgálat
(1) 445-2817
Online vevőszolgálat
Várjuk kérdését

Egyedi gyártású vagy fix méretekben előre legyártott biztonsági bejárati ajtó az Ajtó-Betörésvédelem Kft.-től. Bejárati ajtók | Válogatás