IMPRESSZUM, JOGI KÖZLEMÉNY

CÉGINFORMÁCIÓ
KAPCSOLAT - BEMUTATÓTEREM
ÁRAJÁNLATKÉRÉS

LINKCSERE-PARTNEREINK
IMPRESSZUM, JOGI KÖZLEMÉNY
OLDALTÉRKÉP

AZ OLDAL KULCSSZAVAILátogatóink az alábbi kifejezésekre keresve jutottak el hozzánk: ajtó, biztonsági ajtó bemutatóterem, biztonsági ajtó, betörésvédelem, betörésvédelem bemutatóterem, betörésvédelem Budapest, biztonsági ajtó Budapest, Ajtó-Betörésvédelem

MEGBÍZÓINK MUNKÁINKRÓL
"Szép biztonsági ajtót kerestem, sok üveggel, tökéletes hőszigeteléssel. Ezt a hármat együtt senki más nem tudta, csak az Ajtó-Betörésvédelem Kft. Ezért döntöttem mellettük."

Mészáros Antónia
műsorvezető

TOVÁBBI WEBLAPJAINKwww.dtp.hu
www.alfabiztonsagiajto.com
www.armato-biztonsagiajto.hu


Technológia

Ezen oldalakat Microsoft Internet Explorer és Mozilla Firefox böngészőkhöz optimalizáltuk.

Az ajto-betoresvedelem.hu weboldal egyes tartalmi elemei Adobe Flash-sel alakítottuk ki. Szüksége van az Adobe Flash Playerre, hogy ezeket az oldalakat maradéktalanul megtekintse. Az oldalak túlnyomó többségének szöveges és képi tartalmát Adobe Flash Player használata nélkül is meg tudja tekinteni. Internet oldalaink 1024x768 pixeles, vagy annál magasabb képernyőfelbontáshoz vannak kialakítva.

Annak érdekében, hogy oldalaink összes funkcióját ki tudja használni, kérjük, ügyeljen rá, hogy böngészőjében a JavaScript futtatás engedélyezve legyen.


Fejlesztők

Az ajto-betoresvedelem.hu weboldalon elérhető mindennemű szöveges és képi tartalom az Ajtó-Betörésvédelem Kft. és az ACT International Kft. fejlesztése.

Az ajto-betoresvedelem.hu termékweboldalát 2009-ban az ACT International készítette. A fejlesztésben részt vettek: Rábaközi Mónika (projektvezető), Szőke Ildikó (webdesign), Ducsai Donát (webfejlesztés), Sági Anita (tartalomfeltöltés).

Internetjelenlét-szolgáltató: ACT NetKert (webhosting - domain regisztráció, web tárhely).


Általános jogi információk

Minden jog fenntartva. A szövegek, képek, grafikák és videoanyagok valamint ezek elrendezése az Ajtó-Betörésvédelem Kft. weboldalain a szerzői jogvédelem és más törvények védelme alatt állnak. Ezen weboldalak tartalmának bármilyen céllal történő másolása, terjesztése, megváltoztatása ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett. A dtp.hu oldalakon lévő minden márkajel, védjegy törvényileg védett.

Ezeket a weboldalakat a tartalmat fejlesztő szakemberek és a webfejlesztésben résztvevők a tőlük várható legnagyobb gondossággal állították össze. Ennek ellenére az Ajtó-Betörésvédelem Kft. vezetősége nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát. Az ajtó­k gyártására és telepítésére vonatkozó adatokat minden esetben az írásos megrendelőlap tartalmazza, e téren a weboldalon feltüntetett információk irányadóak, de nem jelentenek kötelezettséget Vállalkozóra nézve. Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. ezúton is kizár minden felelősséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek.


Személyes adatait, amelyekre az Ajtó-Betörésvédelem Kft. weboldalain tett látogatásakor szert teszünk, bizalmasan és csak a törvényi rendelkezések szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi. Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. az Ön személyes adatait az Ön felhatalmazása nélkül harmadik személynek nem adja át.

Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. biztonsági intézkedéseket hoz, hogy az Ön általunk kezelt adatait manipulációk, veszteség és rombolás ellen, vagy jogosulatlan személyek, illetve jogosulatlan közzététel ellen védjük. Biztonsági intézkedéseink megfelelnek a műszaki fejlődésnek.
Merre tovább?>> Ismerje meg cégünk történetét!
>> Kérje írásos árkalulációnkat!
>> Látogasson el a Ajtó-Betörésvédelem Kft. bemutatótermébe!


Oldal ajánlása  |  Nyomtatóbarát változat  |   Hozzáadás kedvencekhez
Budapesti bemutatóterem
a Lurdy Házban
Hétfőtől szombatig
10:00-19:00-ig nyitva
Vevőszolgálat
(1) 445-2817
Online vevőszolgálat
Várjuk kérdését

Egyedi gyártású vagy fix méretekben előre legyártott biztonsági bejárati ajtó az Ajtó-Betörésvédelem Kft.-től. Bejárati ajtók | Válogatás