Ajtó-Betörésvédelem - KIEGÉSZÍTŐK

CÉGINFORMÁCIÓ
KAPCSOLAT - BEMUTATÓTEREM
ÁRAJÁNLATKÉRÉS

LINKCSERE-PARTNEREINK
IMPRESSZUM, JOGI KÖZLEMÉNY
OLDALTÉRKÉP

AZ OLDAL KULCSSZAVAILátogatóink az alábbi kifejezésekre keresve jutottak el hozzánk: betörésvédelem, ALFA Biztonsági Ajtó, ajtó zár, biztonsági ajtó zár, biztonsági ajtó árlista, biztonsági ajtó, ajtó, biztonsági ajtó Budapest

MEGBÍZÓINK MUNKÁINKRÓL
"Vastaps az Ajtó Betörésvédelem Kft. szakembereinek - a minőségnek, a megbízhatóságnak! Örülök, hogy mellettük döntöttem."

Koltai Róbert
színművész

TOVÁBBI WEBLAPJAINKwww.dtp.hu
www.alfabiztonsagiajto.com
www.armato-biztonsagiajto.hu


Alfa biztonsági ajtó - KIEGÉSZÍTŐK

Felhívjuk figyelmüket, hogy az Ajtó-Betörésvédelem Kft. komplett biztonsági ajtók gyártásával és telepítésével foglalkozik, külön alkatrészek forgalmazásával nem.

Ajtószám

Betörésvédelem - ALFA Biztonsági Ajtó - AjtószámKróm, inox (matt króm) és réz színű ajtószámmal is rendelhető az Alfa biztonsági ajtó. Az ajtóburkolathoz való rögzítése ragasztással történik, így az esztétikai igényeket jobban kielégíti a csavarozással rögzített típusokkal szemben.

Ajtószámot kizárólag a cégünknél rendelt biztonsági ajtók felszereltségeként kínálunk, alkatrész-forgalmazással az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem foglalkozik.

Bruttó ára: 1 900 Ft/számjegyKukucskáló

Betörésvédelem - ALFA Biztonsági Ajtó - KukucskálóA kukucskáló, másnéven kitekintő egy igen hasznos kiegészítője az Alfa biztonsági ajtónak. Az ajtó kinyitása nélkül lehetővé teszi a közel 180 fokos kilátást. Így veszélytelenül tekinthetünk ki és láthatjuk az ajtó előtt folyó történéseket, személyeket.

A kukucskáló egy hozzávalója - bár a kukucskálón nem lehet belátni - a belső takarólap, amit használatkor el kell fordítani.

A kukucskáló is, mint az ajtószám rendelhető króm, inox (matt króm) és réz színben.

Vásárlóink adhatják meg a kukucskáló ajtólapban való pozícióját a gyártási méretek felmérésekor, tekintettel az Alfa biztonsági ajtó magasságára és szélességére.

Kukucskálót kizárólag a cégünknél rendelt biztonsági ajtók felszereltségeként kínálunk, alkatrész-forgalmazással az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem foglalkozik.


Bruttó ára: 6 000 Ft/db

CISA® Biztonsági trezorzárrendszer

Betörésvédelem - ALFA Biztonsági Ajtó - CISA Biztonsági trezorzár-rendszerAz Ajtó-Betörésvédelem Kft. zárak tekintetében kizárólag az piacvezető olasz CISA® zártechnikai cégtől szállíttat és épít be a biztonsági ajtóiba zárakat.

Biztonsági trezorzárrendszert kizárólag a cégünknél rendelt biztonsági ajtók felszereltségeként kínálunk, alkatrész-forgalmazással az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem foglalkozik.
 
Az Alfa biztonsági ajtókhoz kétféle trezorzárrendszert használunk. Alapáron az 57515 típusú, dupla tollas gyártmányt alkalmazzuk, amely 12 lamellás. A CISA® 57665 típusú, biztonsági ajtóba szerelhető, 12 lamellás trezorzár-rendszer átprogramozható egy új kulcskészletre az ajtóból való kiszerelése nélkül, így gyors és költségkímélő megoldást kínál. Az átprogramozáshoz mindenképp szükség van az aktuális kulcskészlet egy kulcsára, mert csak nyitott ajtólapnál és kitekert rudazatoknál lehetséges a trezorzár "megtanítása" az új kulcskészletre.

CISA® 57515 12 lamellás, dupla tollas biztonsági ajtóba szerelhető központi trezorzárrendszer

  • Ajtóba süllyeszthető INOX előlap
  • Összehúzás ellen védett alsó-felső rudazat mozgató kihajtás
  • Nikkel-acél kilincsnyelv
  • 4 db nikkel-acél zár­nyelv (18 mm átmérőjű)
  • Acél zár­ház (horganyzott)
A CISA® 57515 típusú trezorzár benne van az Alfa biztonsági ajtó alapárában.

CISA® 57665 12 lamellás, dupla tollas, átprogramozható biztonsági ajtóba szerelhető központi trezorzárrendszer

A CISA® 57665 trezorzárrendszer az alap kivitelhez képest további funkcióval rendelkezik. Kulcselhagyás vagy -lopás esetén a trezorzár mechanikusan átprogramozható egy új kulcskészletre (természetesen a régi kulcskészlet ki­zár­ásával egyidejűleg), az ajtó szétbontása nélkül. Az ilyen zárral ellátott biztonsági ajtó ún. szervízkulccsal kerül telepítésre és a hozzá járó kulcskészletet a megrendelő egy lezárt dobozban veheti át, melynek kibontását követően szakembereink átprogramozzák a zárat, így biztosítva, hogy az adott készlet kulcsaiból ne kerülhessen illetéktelen kezekbe.

A CISA® Biztonsági trezorzárrendszer opcionálisan vásárolható.

Bruttó ára: 32 000 Ft/db

A fent említett biztonsági trezorzáron kívül CISA® kényelmi zár is választható biztonsági ajtóinkhoz.
Merre tovább?>> Kérje írásos árkalulációnkat!
>> Látogasson el a Ajtó-Betörésvédelem Kft. bemutatótermébe!
>> Nézze meg letölthető dokumentumainkat!
>> Tekintse meg Alfa biztonsági ajtóhoz rendelhető szigeteléseket!
>> Válassza ki az Alfa biztonsági ajtójához legjobban illő kilincset!


Oldal ajánlása  |  Nyomtatóbarát változat  |   Hozzáadás kedvencekhez
Budapesti bemutatóterem
a Lurdy Házban
Hétfőtől szombatig
10:00-19:00-ig nyitva
Vevőszolgálat
(1) 445-2817
Online vevőszolgálat
Várjuk kérdését

Egyedi gyártású vagy fix méretekben előre legyártott biztonsági bejárati ajtó az Ajtó-Betörésvédelem Kft.-től. Bejárati ajtók | Válogatás