Ajtó-Betörésvédelem Kft. - Biztonsági bejárati ajtó gyártás

CÉGINFORMÁCIÓ
KAPCSOLAT - BEMUTATÓTEREM
ÁRAJÁNLATKÉRÉS

LINKCSERE-PARTNEREINK
IMPRESSZUM, JOGI KÖZLEMÉNY
OLDALTÉRKÉP

AZ OLDAL KULCSSZAVAILátogatóink az alábbi kifejezésekre keresve jutottak el hozzánk: biztonsági ajtó, bejárati ajtó, Ajtó-Betörésvédelem, ajtó Budapest, ajtó ár, ajtó, biztonsági ajtó Budapest, betörésvédelem

MEGBÍZÓINK MUNKÁINKRÓL
"Van egy szép, kialakult betörésfóbiám. Nem tartok otthon semmi értékeset, sőt, én sem vagyok értékes, de azért senki ne tapogassa végig a gatyáimat. Addig nézegettem a biztonsági ajtókat interneten és bemutatókon, hogy a DTP biztonsági ajtóig jutottam. Tapogattam és láttam, hogy ezekben a Vasember is megakadna. Ha be van csukva, akkor lényegében befalaztuk a lakást. Profik készítik, profik szerelték. Ma már biztonságban van az összes gatyám."

Jáksó László
Rádiós és televíziós műsorvezető

TOVÁBBI WEBLAPJAINKwww.dtp.hu
www.alfabiztonsagiajto.com
www.armato-biztonsagiajto.hu


CÉGINFORMÁCIÓ

1985-ben jött létre az Ajtó-Betörésvédelem Kft. elődszervezete fővárosunkban. Legfőbb tevékenysége a biztonsági ajtók kivitelezése, de a napvédelmi termékek gyártása és telepítése is munkáink körébe tartozik.
Az évek során folyamatosan fejlődött cégünk. Ma már elsődlegesen betörésvédelemmel foglalkozunk, ezen belül is a biztonsági ajtók gyártására és beépítésére koncentrálunk.

A DTP biztonsági ajtóink egyedi kialakításának, technikai újításainknak köszönhetően kivívta a szakma elismerését.

Cégünk 2004 márciusában bevezette a belső minőségbiztosítási rendszert, amely hatékonyabbá teszi a gyártási folyamatokat.
2005-ben a felmerült piaci igényeknek eleget téve az ajtók megjelenésének is nagy jelentőséget tulajdonítottunk amellett, hogy a biztonsági tulajdonságok megmaradjanak.
2008-ban bővült a kínálatunk az Alfa biztonsági ajtók gyártásával és telepítésével.

A biztonsági ajtók kivitelezésén kívül hevederzárak, acélrácsok és riasztórendszerek beépítésével is foglalkozunk.

Az idő elteltével az egyre növekvő és fejlődő Ajtó-Betörésvédelem Kft. az üzletág számottevő biztonságtechnikai cégévé vált annak is köszönhetően, hogy 2006-ban megnyílt bemutatótermünk, ami komoly változást jelentett cégünknek.
Bemutatótermünkben leendő vásárlóink megtekinthetik egyedileg kialakított DTP, Alfa és ARMATO biztonsági ajtóink választékát.
Merre tovább?>> Kérje írásos árkalulációnkat!
>> Látogasson el a Ajtó-Betörésvédelem Kft. bemutatótermébe!


Oldal ajánlása  |  Nyomtatóbarát változat  |   Hozzáadás kedvencekhez
Budapesti bemutatóterem
a Lurdy Házban
Hétfőtől szombatig
10:00-19:00-ig nyitva
Vevőszolgálat
(1) 445-2817
Online vevőszolgálat
Várjuk kérdését

Egyedi gyártású vagy fix méretekben előre legyártott biztonsági bejárati ajtó az Ajtó-Betörésvédelem Kft.-től. Bejárati ajtók | Válogatás