Ajtó-Betörésvédelem - SZÍNRE FÚJT KAZETTÁS AJTÓBURKOLAT

CÉGINFORMÁCIÓ
KAPCSOLAT - BEMUTATÓTEREM
ÁRAJÁNLATKÉRÉS

LINKCSERE-PARTNEREINK
IMPRESSZUM, JOGI KÖZLEMÉNY
OLDALTÉRKÉP

AZ OLDAL KULCSSZAVAILátogatóink az alábbi kifejezésekre keresve jutottak el hozzánk: Ajtó-Betörésvédelem, betörésvédelem, ajtóburkolat, ajtó, ajtó Budapest, biztonsági ajtó burkolat, biztonsági ajtó, ajtó színminta

MEGBÍZÓINK MUNKÁINKRÓL
"Az ajtó nem csak bejárat. Beengedés, szabadság, visszavonulás, bezárkózás, kirepülés, dizájn, megérkezés és elvágyódás egyszerre. Épp ezért nem mindegy, hogy
milyen. Válassza a legjobbat! Ha itt jár, megtalálta."
Gundel Takács Gábor
Műsorvezető, kommentátor

TOVÁBBI WEBLAPJAINKwww.dtp.hu
www.alfabiztonsagiajto.com
www.armato-biztonsagiajto.hu


DTP biztonsági ajtó - AJTÓBURKOLATOK


SZÍNRE FÚJT KAZETTÁS AJTÓBURKOLAT

Színre fújt kazettás ajtóborítás leírása


A színre fújt kazettás ajtóburkolatot természetes alapanyagból tömörítették. A kiválasztott kazetta mintázat elkészítése számítógéppel irányított CNC esztergagéppel történik. Így biztosak lehetünk, hogy a biztonsági ajtó borítás elkészítése pontosan, precízen és arányosságot követve készül el. Üvegkazetta rendelése esetén az üvegkazetta széleinél az alkalmazott marásprofil fele látható.

225-féle kazetta minta közül választhatnak megrendelőink. Lehetőség van 12 700 Ft felár ellenében egyedi ötletek megvalósítására is. 7-fajta marásprofillal gyártjuk kazettás ajtóborításainkat.
A csiszolás után szakembereink lealapozzák az ajtólap felületét. Ezután a RAL színpalettából kiválasztott festéket több rétegen felviszik az ajtóburkolatra. Utolsó lépésként az ajtólap felkerül az ajtóra Loctite 937 fajtájú, nagy szilárdságú, gombaölő MS polimer ragasztó használatával. Amennyiben a külső és/vagy belső borítás valamint a tok és ajtókeret azonos RAL-kódú felületkezeléssel lesz ellátva, a két anyag és a két technológia különbözősége miatt a hatás eltérő lehet.

266 175-féle variációban rendelhető igény szerint a színre fújt kazettás DTP biztonsági ajtó­.
Tetszés szerint rendelhető különböző külső és belső ajtólapú színre fújt kazettás ajtóborítás is. Ez nagy előny, mert lehetővé teszi, hogy az ajtó mindkét fele harmonizában legyen a környezetével. Ez a variáció nem jár többletkiadással.
Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. azt is vállalja, ha megrendelőnk az ajtó két oldalára más és más féle ajtóborítást szertne. Az egyik leggyakoribb variáció az ajtó külső felén színre fújt kazettás borítás, a belső felén fa hatású sík ajtóborítás.

A DTP  biztonsági ajtó­ színre fújt kazettás ajtóborítását külső és belső telepítésre egyformán javasoljuk.

Lehetőség van fém díszcsík felragasztására is. Ezek matt króm és matt arany színben rendelhetők. A fém díszcsík az ajtó külső oldalára vagy kültéri ajtóra nem rendelhető. Színre fújt kazettás és fa hatású kazettás borítással rendelkező ajtó belső oldalára csak a 156, 181, 196, 201, 205, 224-es számú ajtóborítással rendelkező ajtólapra választható.

A DTP biztonsági ajtóhoz a­ színre fújt kazettás ajtóborítás opcionálisan rendelhető.


Bruttó ára: Egyszárnyú kivitelnél: 46 000 Ft/oldal
  Kétszárnyú kivitelnél: 73 500 Ft/oldal

Képgaléria


 
Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-színre fújt kazettás ajtóburkolat   Betörésvédelem - DTP Biztonsági Ajtó - Színre fújt kazettás burkolat felülvilágító ablakkal, kényelmi zárral, króm Maestro gombkilinccsel, kukucskálóval   Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-színre fújt kazettás ajtóburkolat   Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-színre fújt kazettás ajtóburkolat
Merre tovább?>> Kérje írásos árkalulációnkat!
>> Látogasson el a Ajtó-Betörésvédelem Kft. bemutatótermébe!
>> Nézze meg letölthető dokumentumainkat!
>> Tekintse meg DTP biztonsági ajtóhoz rendelhető szigeteléseket!
>> Válassza ki a DTP biztonsági ajtóba építendő CISA biztonsági trezorzárat!


Oldal ajánlása  |  Nyomtatóbarát változat  |   Hozzáadás kedvencekhez
Budapesti bemutatóterem
a Lurdy Házban
Hétfőtől szombatig
10:00-19:00-ig nyitva
Vevőszolgálat
(1) 445-2817
Online vevőszolgálat
Várjuk kérdését

Egyedi gyártású vagy fix méretekben előre legyártott biztonsági bejárati ajtó az Ajtó-Betörésvédelem Kft.-től. Bejárati ajtók | Válogatás