Ajtó-Betörésvédelem - SZÍNRE FÚJT KAZETTÁS AJTÓBURKOLAT

CÉGINFORMÁCIÓ
KAPCSOLAT - BEMUTATÓTEREM
ÁRAJÁNLATKÉRÉS

LINKCSERE-PARTNEREINK
IMPRESSZUM, JOGI KÖZLEMÉNY
OLDALTÉRKÉP

AZ OLDAL KULCSSZAVAILátogatóink az alábbi kifejezésekre keresve jutottak el hozzánk: biztonsági ajtó, ajtó színminta, betörésvédelem, ajtó Budapest, ajtó, biztonsági ajtó burkolat, Ajtó-Betörésvédelem, ajtóburkolat

MEGBÍZÓINK MUNKÁINKRÓL
"Az ajtó nem csak bejárat. Beengedés, szabadság, visszavonulás, bezárkózás, kirepülés, dizájn, megérkezés és elvágyódás egyszerre. Épp ezért nem mindegy, hogy
milyen. Válassza a legjobbat! Ha itt jár, megtalálta."
Gundel Takács Gábor
Műsorvezető, kommentátor

TOVÁBBI WEBLAPJAINKwww.dtp.hu
www.alfabiztonsagiajto.com
www.armato-biztonsagiajto.hu


DTP biztonsági ajtó - AJTÓBURKOLATOK


SZÍNRE FÚJT KAZETTÁS AJTÓBURKOLAT

Színre fújt kazettás ajtóborítás leírása


A színre fújt kazettás ajtóburkolatot természetes alapanyagból tömörítették. A kiválasztott kazetta mintázat elkészítése számítógéppel irányított CNC esztergagéppel történik. Így biztosak lehetünk, hogy a biztonsági ajtó borítás elkészítése pontosan, precízen és arányosságot követve készül el. Üvegkazetta rendelése esetén az üvegkazetta széleinél az alkalmazott marásprofil fele látható.

225-féle kazetta minta közül választhatnak megrendelőink. Lehetőség van 12 700 Ft felár ellenében egyedi ötletek megvalósítására is. 7-fajta marásprofillal gyártjuk kazettás ajtóborításainkat.
A csiszolás után szakembereink lealapozzák az ajtólap felületét. Ezután a RAL színpalettából kiválasztott festéket több rétegen felviszik az ajtóburkolatra. Utolsó lépésként az ajtólap felkerül az ajtóra Loctite 937 fajtájú, nagy szilárdságú, gombaölő MS polimer ragasztó használatával. Amennyiben a külső és/vagy belső borítás valamint a tok és ajtókeret azonos RAL-kódú felületkezeléssel lesz ellátva, a két anyag és a két technológia különbözősége miatt a hatás eltérő lehet.

266 175-féle variációban rendelhető igény szerint a színre fújt kazettás DTP biztonsági ajtó­.
Tetszés szerint rendelhető különböző külső és belső ajtólapú színre fújt kazettás ajtóborítás is. Ez nagy előny, mert lehetővé teszi, hogy az ajtó mindkét fele harmonizában legyen a környezetével. Ez a variáció nem jár többletkiadással.
Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. azt is vállalja, ha megrendelőnk az ajtó két oldalára más és más féle ajtóborítást szertne. Az egyik leggyakoribb variáció az ajtó külső felén színre fújt kazettás borítás, a belső felén fa hatású sík ajtóborítás.

A DTP  biztonsági ajtó­ színre fújt kazettás ajtóborítását külső és belső telepítésre egyformán javasoljuk.

Lehetőség van fém díszcsík felragasztására is. Ezek matt króm és matt arany színben rendelhetők. A fém díszcsík az ajtó külső oldalára vagy kültéri ajtóra nem rendelhető. Színre fújt kazettás és fa hatású kazettás borítással rendelkező ajtó belső oldalára csak a 156, 181, 196, 201, 205, 224-es számú ajtóborítással rendelkező ajtólapra választható.

A DTP biztonsági ajtóhoz a­ színre fújt kazettás ajtóborítás opcionálisan rendelhető.


Bruttó ára: Egyszárnyú kivitelnél: 46 000 Ft/oldal
  Kétszárnyú kivitelnél: 73 500 Ft/oldal

Képgaléria


 
Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-színre fújt kazettás ajtóburkolat   Betörésvédelem - DTP Biztonsági Ajtó - Színre fújt kazettás burkolat felülvilágító ablakkal, Maestro kilinccsel, biztonsági üveggel    
Merre tovább?>> Kérje írásos árkalulációnkat!
>> Látogasson el a Ajtó-Betörésvédelem Kft. bemutatótermébe!
>> Nézze meg letölthető dokumentumainkat!
>> Tekintse meg DTP biztonsági ajtóhoz rendelhető szigeteléseket!
>> Válassza ki a DTP biztonsági ajtóba építendő CISA biztonsági trezorzárat!


Oldal ajánlása  |  Nyomtatóbarát változat  |   Hozzáadás kedvencekhez
Budapesti bemutatóterem
a Lurdy Házban
Hétfőtől szombatig
10:00-19:00-ig nyitva
Vevőszolgálat
(1) 445-2817
Online vevőszolgálat
Várjuk kérdését

Egyedi gyártású vagy fix méretekben előre legyártott biztonsági bejárati ajtó az Ajtó-Betörésvédelem Kft.-től. Bejárati ajtók | Válogatás