Alfa bejárati ajtók - VÁLLALÁSI FELTÉTELEK - Ajtó-Betörésvédelem

CÉGINFORMÁCIÓ
KAPCSOLAT - BEMUTATÓTEREM
ÁRAJÁNLATKÉRÉS
BIZTONSÁGI AJTÓK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

LINKCSERE-PARTNEREINK
IMPRESSZUM, JOGI KÖZLEMÉNY
OLDALTÉRKÉP

AZ OLDAL KULCSSZAVAILátogatóink az alábbi kifejezésekre keresve jutottak el hozzánk: biztonsági ajtó ft, betörésvédelem, biztonsági ajtó ár, biztonsági ajtó, ajtó, biztonsági ajtó Budapest, ALFA Biztonsági Ajtó, betörésvédelem Budapest

MEGBÍZÓINK MUNKÁINKRÓL
"Van egy szép, kialakult betörésfóbiám. Nem tartok otthon semmi értékeset, sőt, én sem vagyok értékes, de azért senki ne tapogassa végig a gatyáimat. Addig nézegettem a biztonsági ajtókat interneten és bemutatókon, hogy a DTP biztonsági ajtóig jutottam. Tapogattam és láttam, hogy ezekben a Vasember is megakadna. Ha be van csukva, akkor lényegében befalaztuk a lakást. Profik készítik, profik szerelték. Ma már biztonságban van az összes gatyám."

Jáksó László
Rádiós és televíziós műsorvezető

TOVÁBBI WEBLAPJAINKwww.dtp.hu
www.alfabiztonsagiajto.com
www.armato-biztonsagiajto.hu


Alfa biztonsági ajtó - VÁLLALÁSI FELTÉTELEK

Vállalási határidő

A vállalási határidő az előleg átadását követően indul, ami általános esetben 15 munkanap. Ez a vállalási határidő változhat, ha a munka elvégzéséhez szükséges specifikus alkotóelem vagy kiegészítő valamilyen oknál fogva nem áll rendelkezésre időben. Ebben az esetben a gyártó mindenképpen értesíti a megrendelőt.

A korábbi ajtó bontásának, valamint az Alfa biztonsági ajtó telepítésének következtében esetlegesen felmerülő  szakipari munkákat (vakolatjavítás, festés, tapétázás, hideg és meleg burkolás stb) az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem vállalja, mivel ez nem tartozik a nyílászárógyártó és -forgalmazó cégek, így cégünk profiljába sem. Természetes kollégáink a kisebb faljavításokat (gipszelés) a telepítés végeztével elvégzik, ám a további szakipari munkák elvégzésére csak cégünkön kívülálló szakembereket tudunk ajánlani, akik a telepítést követően tudják a munkát felmérni és rövid határidővel elvégezni.

Az Alfa biztonsági ajtó telepítésekor az idomacél toktakarást, mely megakadályozza a tokot a falhoz rögzítő köracélok átvágását, speciális ragasztóval rögzítjük a tokhoz.

Fizetési ütemezés

Az Alfa biztonsági ajtó megrendelése a helyszíni felmérést követően, a helyszínen átadott előleg készpénzben történő kifizetésével vagy átutalásával, és írásos megállapodás aláírásával indul.
Az Alfa biztonsági ajtó beépítése előre megbeszélt időpontban történik, a megállapodásban rögzített vállalási határidő szerint, általános esetben 15 munkanapon belül. A fennmaradó összeg a biztonsági ajtó beépítésekor a helyszínen készpénzben vagy átutalással kerül kifizetésre.

Előlegfizetés Készpénzes fizetés esetén Átutalásos fizetés esetén
1 millió Ft bruttó értékhatárig 30% előleg 70% előleg

1 millió Ft bruttó értékhatár fölött

50% előleg

70% előleg


Szállítási díj

Budapesten és a 0. kilométertől számított 30 km-es vonzáskörében a helyszíni felmérés, gyártás és a beépítés költségeit is tartalmazza. Agglomeráción túli megrendelésnél a 0. km-től számított 30. km-től bruttó 190 Ft/km kiszállási díjat számolunk fel az oda-vissza útra egyaránt, mely a felmérésre és telepítésre egyformán vonatkozik.

Garancia

Az Alfa biztonsági ajtóra az alábbi garanciális feltételek vonatkoznak:

  • 10 év garancia a mechanikus védelemre, az alaktartósságra, az átrozsdásodás ellen, a hő- és hangszigetelésre,
  • 5 év garancia a zárra és a mozgó alkatrészekre,
  • 2 év általános garancia.


A garanciális javításokat minél hamarabb helyrehozzuk a hibától függően, de maximum a vállalási határidőn belül, ami jelen esetben 25 munkanap.

Képgaléria


 
Betörésvédelem - ALFA Biztonsági Ajtó - Fa hatású sík ajtóburkolat ajtószámmal   Betörésvédelem - ALFA Biztonsági Ajtó  - Fa hatású sík ajtóburkolat ajtószámmal, Ghidini kilinccsel   Betörésvédelem - ALFA Biztonsági Ajtó  - Fa hatású sík ajtóburkolat  
Merre tovább?>> Kérje írásos árkalulációnkat!
>> Látogasson el a Ajtó-Betörésvédelem Kft. bemutatótermébe!
>> Tekintse meg az Alfa biztonsági ajtó árlistáját!
>> Válassza ki az Alfa biztonsági ajtójához legjobban illő kilincset!
>> Válogasson az Alfa biztonsági ajtó burkolatok színmintái közül!


Oldal ajánlása  |  Nyomtatóbarát változat  |   Hozzáadás kedvencekhez
Budapesti bemutatóterem
a Lurdy Házban
Hétfőtől szombatig
10:00-19:00-ig nyitva
Vevőszolgálat
(1) 445-2817
Online vevőszolgálat
Várjuk kérdését

Egyedi gyártású vagy fix méretekben előre legyártott biztonsági bejárati ajtó az Ajtó-Betörésvédelem Kft.-től. Bejárati ajtók | Válogatás