Alfa bejárati ajtók - VÁLLALÁSI FELTÉTELEK - Ajtó-Betörésvédelem

CÉGINFORMÁCIÓ
KAPCSOLAT - BEMUTATÓTEREM
ÁRAJÁNLATKÉRÉS

LINKCSERE-PARTNEREINK
IMPRESSZUM, JOGI KÖZLEMÉNY
OLDALTÉRKÉP

AZ OLDAL KULCSSZAVAILátogatóink az alábbi kifejezésekre keresve jutottak el hozzánk: biztonsági ajtó ár, ALFA Biztonsági Ajtó, biztonsági ajtó ft, biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, ajtó, betörésvédelem Budapest, betörésvédelem

MEGBÍZÓINK MUNKÁINKRÓL
"Vastaps az Ajtó Betörésvédelem Kft. szakembereinek - a minőségnek, a megbízhatóságnak! Örülök, hogy mellettük döntöttem."

Koltai Róbert
színművész

TOVÁBBI WEBLAPJAINKwww.dtp.hu
www.alfabiztonsagiajto.com
www.armato-biztonsagiajto.hu


Alfa biztonsági ajtó - VÁLLALÁSI FELTÉTELEK

Vállalási határidő

A vállalási határidő az előleg átadását követően indul, ami általános esetben 15 munkanap. Ez a vállalási határidő változhat, ha a munka elvégzéséhez szükséges specifikus alkotóelem vagy kiegészítő valamilyen oknál fogva nem áll rendelkezésre időben. Ebben az esetben a gyártó mindenképpen értesíti a megrendelőt.

A korábbi ajtó bontásának, valamint az Alfa biztonsági ajtó telepítésének következtében esetlegesen felmerülő  szakipari munkákat (vakolatjavítás, festés, tapétázás, hideg és meleg burkolás stb) az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem vállalja, mivel ez nem tartozik a nyílászárógyártó és -forgalmazó cégek, így cégünk profiljába sem. Természetes kollégáink a kisebb faljavításokat (gipszelés) a telepítés végeztével elvégzik, ám a további szakipari munkák elvégzésére csak cégünkön kívülálló szakembereket tudunk ajánlani, akik a telepítést követően tudják a munkát felmérni és rövid határidővel elvégezni.

Az Alfa biztonsági ajtó telepítésekor az idomacél toktakarást, mely megakadályozza a tokot a falhoz rögzítő köracélok átvágását, speciális ragasztóval rögzítjük a tokhoz.

Fizetési ütemezés

Az Alfa biztonsági ajtó megrendelése a helyszíni felmérést követően, a helyszínen átadott előleg készpénzben történő kifizetésével vagy átutalásával, és írásos megállapodás aláírásával indul.
Az Alfa biztonsági ajtó beépítése előre megbeszélt időpontban történik, a megállapodásban rögzített vállalási határidő szerint, általános esetben 15 munkanapon belül. A fennmaradó összeg a biztonsági ajtó beépítésekor a helyszínen készpénzben vagy átutalással kerül kifizetésre.

Előlegfizetés Készpénzes fizetés esetén Átutalásos fizetés esetén
1 millió Ft bruttó értékhatárig 30% előleg 70% előleg

1 millió Ft bruttó értékhatár fölött

50% előleg

70% előleg


Szállítási díj

Budapesten és a 0. kilométertől számított 30 km-es vonzáskörében a helyszíni felmérés, gyártás és a beépítés költségeit is tartalmazza. Agglomeráción túli megrendelésnél a 0. km-től számított 30. km-től bruttó 190 Ft/km kiszállási díjat számolunk fel az oda-vissza útra egyaránt, mely a felmérésre és telepítésre egyformán vonatkozik.

Garancia

Az Alfa biztonsági ajtóra az alábbi garanciális feltételek vonatkoznak:

  • 10 év garancia a mechanikus védelemre, az alaktartósságra, az átrozsdásodás ellen, a hő- és hangszigetelésre,
  • 5 év garancia a zárra és a mozgó alkatrészekre,
  • 2 év általános garancia.


A garanciális javításokat minél hamarabb helyrehozzuk a hibától függően, de maximum a vállalási határidőn belül, ami jelen esetben 25 munkanap.
Merre tovább?>> Kérje írásos árkalulációnkat!
>> Látogasson el a Ajtó-Betörésvédelem Kft. bemutatótermébe!
>> Tekintse meg az Alfa biztonsági ajtó árlistáját!
>> Válassza ki az Alfa biztonsági ajtójához legjobban illő kilincset!
>> Válogasson az Alfa biztonsági ajtó burkolatok színmintái közül!


Oldal ajánlása  |  Nyomtatóbarát változat  |   Hozzáadás kedvencekhez
Budapesti bemutatóterem
a Lurdy Házban
Hétfőtől szombatig
10:00-19:00-ig nyitva
Vevőszolgálat
(1) 445-2817
Online vevőszolgálat
Várjuk kérdését

Egyedi gyártású vagy fix méretekben előre legyártott biztonsági bejárati ajtó az Ajtó-Betörésvédelem Kft.-től. Bejárati ajtók | Válogatás