GYIK

CÉGINFORMÁCIÓ
KAPCSOLAT - BEMUTATÓTEREM
ÁRAJÁNLATKÉRÉS

LINKCSERE-PARTNEREINK
IMPRESSZUM, JOGI KÖZLEMÉNY
OLDALTÉRKÉP

AZ OLDAL KULCSSZAVAILátogatóink az alábbi kifejezésekre keresve jutottak el hozzánk: biztonsági ajtó, betörésvédelem Budapest, biztonsági ajtó ár, DTP Biztonsági Ajtó, ajtó, bejárati ajtó Budapest, betörésvédelem, biztonsági ajtó ft

MEGBÍZÓINK MUNKÁINKRÓL
"Van egy szép, kialakult betörésfóbiám. Nem tartok otthon semmi értékeset, sőt, én sem vagyok értékes, de azért senki ne tapogassa végig a gatyáimat. Addig nézegettem a biztonsági ajtókat interneten és bemutatókon, hogy a DTP biztonsági ajtóig jutottam. Tapogattam és láttam, hogy ezekben a Vasember is megakadna. Ha be van csukva, akkor lényegében befalaztuk a lakást. Profik készítik, profik szerelték. Ma már biztonságban van az összes gatyám."

Jáksó László
Rádiós és televíziós műsorvezető

TOVÁBBI WEBLAPJAINKwww.dtp.hu
www.alfabiztonsagiajto.com
www.armato-biztonsagiajto.hu


DTP biztonsági ajtó - GYAKORI KÉRDÉSEK

Az Ajtó-Betörésvédelem által gyártott DTP biztonsági ajtók alapára tartalmazza a kilincset, vagy külön kell megvásárolni?
Már alapáron is többféle Maestro és Ghidini kilincs közül választhat az Ön által megrendelt DTP biztonsági ajtóhoz.

Kell előleget fizetnem a biztonsági ajtó megrendelésekor?
Igen, 1 millió Ft bruttó értékhatárig 30 %, 1 millió Ft feletti összeg esetén 50 % készpénzelőleget kérünk a helyszíni felmérésnél. A fennmaradó összeget a munka átadásával egyidejűleg kérjük kiegyenlíteni.

Betörésvédelem szempontjából elegendő egy zár az ajtómra, illetve tudok több zárat is rendelni biztonsági ajtómba?
A trezorzár maximálisan elegendő, nincs szükség további zárak megrendelésére. Amennyiben Ön úgy dönt, hogy mégis szeretne további zárat rendelni, kérhet dupla trezorzárat vagy kényelmi zárat is ajtajához. 

Mik azok az aktív és passzív zárópontok?
Aktív záródási pontokat a CISA trezorzár tolja bezáráskor fel és le a zároldalon a tokszerkezetbe, illetve a küszöbbe. A passzív záródási pontok az ajtólap zsanéroldalán lévő fix, 12 mm átmérőjű acéltüskék. Ezek az ajtó becsukásával illeszkednek az ajtótokba.

Kérhetem az ajtómat kívül és belül eltérő típusú burkolattal?
Igen, tetszés szerint kombinálhatók az ajtóburkolatok.

Milyen kilincset rendelhetek biztonsági ajtómhoz?
Alapáron Maestro és Ghidini kilincs közül válaszhat, de felár ellenében a Ghidini kilincsek széles választékából válogathat kedve szerint.

Nekem a legfontosabb a hangszigetelés, mert nagon zajos a lépcsőházunk. A hőszigetelés csak másodlagos. Létezik számomra megfelelő ajtó?
Nálunk létezik egy úgynevezett lépcsőházi szigeteléscsomag, amelynek 39 dB a hang- és 1,4 W/nmK a hőszigetelési értéke. Ha ez is kevés Önnek, kérheti ajtaját kültéri szigeteléscsomaggal is, melynek 42 dB a hangszigetelése.

Biztosítási szempontból megfelel ez a biztonsági ajtó az előírásoknak?
Igen. A DTP biztonsági ajtók a MABISZ  - és ezáltal az ORFK és a BRFK betörésvédelmi szakemberei - által tanúsítottak.

Képgaléria


 
Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-színre fújt kazettás ajtóburkolat   Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-színre fújt kazettás ajtóburkolat   Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-fakazettás ajtóburkolat   Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-fakazettás ajtóburkolat
Merre tovább?>> Ismerje meg a DTP ajtó biztonsági jellemzőit!
>> Kérje írásos árkalulációnkat!
>> Látogasson el a Ajtó-Betörésvédelem Kft. bemutatótermébe!
>> Nézze meg a DTP biztonsági ajtókról készült fotókat!


Oldal ajánlása  |  Nyomtatóbarát változat  |   Hozzáadás kedvencekhez
Budapesti bemutatóterem
a Lurdy Házban
Hétfőtől szombatig
10:00-19:00-ig nyitva
Vevőszolgálat
(1) 445-2817
Online vevőszolgálat
Várjuk kérdését

Egyedi gyártású vagy fix méretekben előre legyártott biztonsági bejárati ajtó az Ajtó-Betörésvédelem Kft.-től. Bejárati ajtók | Válogatás