Ajtó-Betörésvédelem - ÁTTEKINTÉS

CÉGINFORMÁCIÓ
KAPCSOLAT - BEMUTATÓTEREM
ÁRAJÁNLATKÉRÉS

LINKCSERE-PARTNEREINK
IMPRESSZUM, JOGI KÖZLEMÉNY
OLDALTÉRKÉP

AZ OLDAL KULCSSZAVAILátogatóink az alábbi kifejezésekre keresve jutottak el hozzánk: betörésvédelem, ajtó, Ajtó-Betörésvédelem, ajtó ft, biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, ajtó árlista, DTP Biztonsági Ajtó

MEGBÍZÓINK MUNKÁINKRÓL
"Vastaps az Ajtó Betörésvédelem Kft. szakembereinek - a minőségnek, a megbízhatóságnak! Örülök, hogy mellettük döntöttem."

Koltai Róbert
színművész

TOVÁBBI WEBLAPJAINKwww.dtp.hu
www.alfabiztonsagiajto.com
www.armato-biztonsagiajto.hu


DTP biztonsági ajtó - SZIGETELÉS


ÁTTEKINTÉS

Áttekintő táblázat

A DTP biztonsági ajtó­ tervezésénél nagy hangsúlyt fektettünk a legjobb hang- és hőszigetelés elérésére. Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. olyan technikával gyártja le ajtóit, hogy a biztonsági ajtók alkalmasak beltéri és kültéri beépítésre is.
Három szigetelés-fajtával készítjük biztonsági ajtóinkat. Ezeket a módozatokat a felhasználástól tesszük függővé.

Szigetelések módozatai:

Áttekintő táblázat
Beltéri
ajtószigetelés
Lépcsőházi
szigeteléscsomag
Kültéri
szigeteléscsomag
Gumiprofilos szigetelés tartalmazza tartalmazza tartalmazza
Ajtó­lap-szigetelés nem tartalmazza tartalmazza tartalmazza
Tokszigetelés nem tartalmazza nem tartalmazza tartalmazza
Hőszigetelési érték - K=1,4 W/m2K K=1,1 W/m2K
Hangszigetelési érték - Rw=39 dB Rw=42 dB
Bruttó ár (egys­zár­nyú ajtó esetén)  12 500 Ft 25 000 Ft 37 500 Ft

Gumiprofilos szigetelés

Ajtó-Betörésvédelem - DTP biztonsági AjtóA DTP biztonsági bejárati ajtó gumiprofilos szigetelése az ajtótok minden oldalát fedi, és felszíne 15 mm széles. A biztonsági ajtó tokjában van a gumiprofil tartó eleme kifejezetten erre a szerepre kialakított keskeny horonyrészben. Világos színnel szinterezett ajtótok esetén fehér gumiprofilt alkalmazunk, melyen extrém fényviszonyok esetén a fény átszüremkedhet.

A jobb szigetelés érdekében a DTP biztonsági bejárati ajtók keményen csukódnak. Igény szerint a telepítéskor kérhető a finomabb záródás beállítása. Ebben az esetben azonban az ajtó szigetelési értéke csökken.

A DTP biztonsági ajtó gumiprofilos szigetelését nem kell időszakosan lecserélni, vagy újra ragasztani az öntapadós gumicsíktól eltérően, továbbá elősegíti, hogy az ajtó a küszöbnél is, körben védve legyen a kis mértékű külső zörejektől, portól és a hőmérséklet eltérésektől.

Kétszárnyú DTP biztonsági bejárati ajtók esetében a két nyíló szárny találkozásánál alkalmazásra kerülő gumiprofilos szigetelés tulajdonságai a fent leírtaktól eltérőek lehetnek, mivel egy másik típusú gumiprofil kerül felhasználásra.

A gumiprofilos szigetelést mind a beltéri ajtószigetelés, mind a lépcsőházi és kültéri szigeteléscsomag tartalmazza.

További gumiprofilos szigetelés (opcionális)Gumiprofilos szigetelés - DTP biztonsági ajtó   A DTP biztonsági bejárati ajtó tokjában elhelyezkedő 15 mm széles gumiprofilos szigetelés (mely megtalálható a lépcsőházi- és kültéri szigeteléscsomagban is) mellett lehetőség van további gumiprofilos szigetelés rendelésére is. Ez a gumiprofil a belső ajtólap és az ajtólap acélkeretének illesztésénél helyezkedik el, körben, mind a négy oldalon.
Polifoam tokszigetelés (opcionális)Polifoam szigetelés - DTP Biztonsági Ajtó
  A DTP bejárati ajtó esetében a polifoam tokszigetelés alkalmazásával egy hőhíd megszakított tok jön létre.  Ez az opcionálisan rendelhető szigetelés bekerül a biztonsági bejárati ajtó küszöb részébe is, így mind a négy oldalon javítja a tok szigetelését.


Ajtólap-szigetelés

Ajtó-Betörésvédelem - DTP Biztonsági AjtóRockwool kőzetgyapottal töltjük ki a DTP biztonsági bejárati ajtó belső borítása és az ajtó nyíló szárnyának rácsszerkezete + páncéllemeze közötti üres részt, ami 5 cm vastag. Ez az eljárás a betörésvédelmi tulajdonságok mellett a hő- és hangszigetelési tulajdonságát is javítja az acél szerkezetű ajtóknak.

Megrendelőink nagyon meg vannak elégedve a DTP biztonsági ajtó ajtólap-szigetelési eljárásával, ahogy azt a felméréseink és megrendelőink visszajelzései alapján látjuk.
Az ajtólap-szigetelést a lépcsőházi és a kültéri szigetelés-csomag tartalmazza.Tokszigetelés

Ajtó-Betörésvédelem - DTP Biztonsági AjtóA kültérre beépített ajtóknál nagyon légyeges a biztonsági ajtó tokjának szigetelése hővédelmi szempontból. A tokrendszer falvastagsága 2 mm, és négyszög idomacélból készült. Ennek a tokszerkezetnek a függőleges szakaszainak belső üreges részét töltjük ki kőzetgyapottal hasonlóan az ajtólap-szigeteléshez. Így biztosítjuk a védelmet a hőmérsékletingadozás ellen.

A fal és az ajtótok között lévő rést is mindig kitöltjük poliuretán habbal.

A tokszigetelést a kültéri szigeteléscsomag foglalja magába.

Képgaléria


 
Betörésvédelem - DTP Biztonsági Ajtó - Fa felületű sík ajtóburkolat  ajtószámmal, kopogtatóval, rúgólemezzel   Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-színre fújt kazettás ajtóburkolat   Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-színre fújt kazettás ajtóburkolat   Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-fakazettás ajtóburkolat
Merre tovább?>> Ismerje meg a DTP biztonsági ajtó kiegészítőit!
>> Kérje írásos árkalulációnkat!
>> Látogasson el a Ajtó-Betörésvédelem Kft. bemutatótermébe!
>> Tájékozódjon a DTP biztonsági ajtókról a gyakori kérdések segítségével!
>> Tekintse meg a DTP biztonsági ajtó árlistáját!


Oldal ajánlása  |  Nyomtatóbarát változat  |   Hozzáadás kedvencekhez
Budapesti bemutatóterem
a Lurdy Házban
Hétfőtől szombatig
10:00-19:00-ig nyitva
Vevőszolgálat
(1) 445-2817
Online vevőszolgálat
Várjuk kérdését

Egyedi gyártású vagy fix méretekben előre legyártott biztonsági bejárati ajtó az Ajtó-Betörésvédelem Kft.-től. Bejárati ajtók | Válogatás