Ajtó-Betörésvédelem - ACÉLSZERKEZET

CÉGINFORMÁCIÓ
KAPCSOLAT - BEMUTATÓTEREM
ÁRAJÁNLATKÉRÉS

LINKCSERE-PARTNEREINK
IMPRESSZUM, JOGI KÖZLEMÉNY
OLDALTÉRKÉP

AZ OLDAL KULCSSZAVAILátogatóink az alábbi kifejezésekre keresve jutottak el hozzánk: ajtó, acélajtó, betörésvédelem, biztonsági ajtó fotó, Ajtó-Betörésvédelem, biztonsági ajtó burkolat, biztonsági acélajtó, biztonsági ajtó

MEGBÍZÓINK MUNKÁINKRÓL
"Szép biztonsági ajtót kerestem, sok üveggel, tökéletes hőszigeteléssel. Ezt a hármat együtt senki más nem tudta, csak az Ajtó-Betörésvédelem Kft. Ezért döntöttem mellettük."

Mészáros Antónia
műsorvezető

TOVÁBBI WEBLAPJAINKwww.dtp.hu
www.alfabiztonsagiajto.com
www.armato-biztonsagiajto.hu


DTP biztonsági ajtó - BIZTONSÁGI JELLEMZŐK


ACÉLSZERKEZET

A DTP biztonsági ajtók szerkezete

Ajtó-Betörésvédelem - DTP Biztonsági AjtóCégünk nagy gondossággal tervezte meg a DTP biztonsági ajtó­k acélszerkezetét. A megtervezés során megvizsgáltunk más, ezen a vonalon ténykedő cégek gyártotta biztonsági ajtók tulajdonságait is, és figyelembe vettük a mindig megújuló betörési technikákat. Okultunk a hosszú idő alatt összegyűlt pozitív és negatív tapasztalatainkból. Végül megszületett a jelenleg is alkalmazott DTP biztonsági ajtó acélszerkezetének technológiája.

A legmagasabb biztonsági kategóriába tartózó, a MABISZ 1 tanúsítás kritériumrendszerében meghatározottakat is számos ponton túlteljesítő műszaki megoldásokkal készülő és minden esetben egyedi gyártású DTP biztonsági ajtó tokszerkezete 60x40x2 mm négyszög idomacélból készül. Kisebb szélességű ajtók esetében helyettesíteni lehet 40x40x2 mm-es zártszelvénnyel, így 4 cm-el megnövelhető az áthaladási szélesség. A tokszerkezetet szakaszos, oldhatatlan kötéssel hegesztjük egymáshoz úgy, hogy szem előtt tartjuk a beépítésre váró ajtó környezetének tulajdonságait, szemben néhány gyártó vagy külföldről importált ajtó tokjával. Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. biztonsági ajtójának zárt tokrendszere magába fogalja az acélküszöböt is.
 

Rögzítés

A biztonsági ajtó acéltokját hátulról hegesztett fém köracélok segítségével erősítjük a falhoz az előírásoknak megfelelően. A falhoz való rögzítés (függőleges oldalanként 30 cm-enként) tégla épületeknél legalább 15 cm, beton épületeknél 10 cm mélyen történik a MABISZ, ORFK és BRFK előírásai szerint. Az acél biztonsági ajtó ­tokja 10,5 cm széles, mely tok nem éri körbe úgy a falat, hogy a külső takarás a fal külső részére essen. Ebben az esetben alkalmazandó az úgynevezett tokszélesítés, melynél a tokhoz körbe, a fal szélességéhez igazodva, zártszelvény takarást illesztünk, így a falat teljes szélességében körbe fogja a tok. A biztonsági ajtó toktakarását 40x40x2 vagy 60x20x2 mm-es négyszög idomacéllal végezzük, melyet ragasztóval a helyszínen rögzítünk a tokra . Ez megakadályozza a köracélok átmetszését.

Az ajtótok egyik eleme az ajtótokra hegesztett zsanér, amely nagy teherbírású. Ezen a zsanéron fordul az ajtó nyíló része. A DTP biztonsági ajtó­ nyíló s­zár­nyának váza 40x40x2 mm-es négyszög idomacélból gyártódik. Az ajtólapban elhelyezett, 10x30 cm-es osztású, 10x10 mm-es négyszögacélból készülő rácsszerkezeten és 40x20x2 mm-es idomacél merevítőbordán felül, a DTP® Biztonsági Ajtó­t a támadási oldalon a nyíló rész idom­acél keretéhez oldhatatlan kötésekkel hegesztett, az acél biztonsági ajtó teljes felületét beborító, legalább 1,5 mm vastag acél páncél­lemezzel látjuk el.
A teljes ajtó­felületet beborító páncél­lemezen kívül pedig egy, szintén az idom­acél szerkezethez hegesztett, 5 mm vastag edzett acél­ páncél található, amelynek elülső felére egy különlegesen biztonságos, 2 milliméteres, mangánacél védőlemez is került. Ugyanis a mangánnal ötvözött acél keménysége és olvadáspontja is nagyságrendekkel magasabb, mint az ötvözetlen acéloké. Fúrási kísérlet esetén a fúrószár hamarabb lágyul meg, mint a mangánacél lemez - így a fúró éle egyszeűen kicsorbul. 

 

Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. DTP biztonsági ajtó­inak acélszerkezete ellenáll az erőszakos behatolási kísérletnek.
Betörési kisérlet esetén a DTP biztonsági ajtó­ acélszerkezetének technológiája kemény ellenfelet jelent a betörők számára.

Képgaléria


 
Betörésvédelem - DTP Biztonsági Ajtó - Fakazettás ajtóburkolat borovi fenyőből, réz Maestro kilinccsel, Ghidini kopogtatóval, ajtószámmal   Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-színre fújt kazettás ajtóburkolat    
Merre tovább?>> Kérje írásos árkalulációnkat!
>> Látogasson el a Ajtó-Betörésvédelem Kft. bemutatótermébe!
>> Tájékozódjon a DTP biztonsági ajtóra vonatkozó vállalási feltételekről!
>> Tekintse meg DTP biztonsági ajtóhoz rendelhető szigeteléseket!


Oldal ajánlása  |  Nyomtatóbarát változat  |   Hozzáadás kedvencekhez
Budapesti bemutatóterem
a Lurdy Házban
Hétfőtől szombatig
10:00-19:00-ig nyitva
Vevőszolgálat
(1) 445-2817
Online vevőszolgálat
Várjuk kérdését

Egyedi gyártású vagy fix méretekben előre legyártott biztonsági bejárati ajtó az Ajtó-Betörésvédelem Kft.-től. Bejárati ajtók | Válogatás