Ajtó-Betörésvédelem - CISA BIZTONSÁGI TREZORZÁR

CÉGINFORMÁCIÓ
KAPCSOLAT - BEMUTATÓTEREM
ÁRAJÁNLATKÉRÉS

LINKCSERE-PARTNEREINK
IMPRESSZUM, JOGI KÖZLEMÉNY
OLDALTÉRKÉP

AZ OLDAL KULCSSZAVAILátogatóink az alábbi kifejezésekre keresve jutottak el hozzánk: ajtó zár, biztonsági ajtó ár, biztonsági ajtó, biztonsági ajtó Budapest, betörésvédelem, biztonsági ajtó zár, biztonsági ajtó ft, ajtó

MEGBÍZÓINK MUNKÁINKRÓL
"Van egy szép, kialakult betörésfóbiám. Nem tartok otthon semmi értékeset, sőt, én sem vagyok értékes, de azért senki ne tapogassa végig a gatyáimat. Addig nézegettem a biztonsági ajtókat interneten és bemutatókon, hogy a DTP biztonsági ajtóig jutottam. Tapogattam és láttam, hogy ezekben a Vasember is megakadna. Ha be van csukva, akkor lényegében befalaztuk a lakást. Profik készítik, profik szerelték. Ma már biztonságban van az összes gatyám."

Jáksó László
Rádiós és televíziós műsorvezető

TOVÁBBI WEBLAPJAINKwww.dtp.hu
www.alfabiztonsagiajto.com
www.armato-biztonsagiajto.hu


DTP biztonsági ajtó - BIZTONSÁGI JELLEMZŐK


CISA BIZTONSÁGI TREZORZÁR

Ajtó-Betörésvédelem - DTP Biztonsági AjtóAz Ajtó-Betörésvédelem Kft. egyedül a piacvezető olasz CISA® cég által gyártott biztonsági zárakat alkalmazza.
Alapkivitel esetén az 57515 típusú, 12 lamellás, dupla tollú központi trezorzár-rendszert építjük be a DTP biztonsági ajtó­kba.
Opcionálisan választható kiegégészítő a CISA® 57665 típusú biztonsági trezor­zár-rendszer, mely átprogramozható trezorzár választása esetén, amennyiben zárcserére lenne szükség, elegendõ a zár mechanikus átprogramozása egy új kulcskészletre (a régi kulcskészlet ki­zár­ásával egyidejűleg), így ez a típus a megbízható védelem mellett gyors és költségkímélõ megoldást kínál. Az átprogramozáshoz mindenképp szükség van az aktuális kulcskészlet egy kulcsára, mert csak nyitott ajtólapnál és kitekert rudazatoknál lehetséges a trezorzár "megtanítása" az új kulcskészletre.

 

A CISA® 57515 típusú 12 lamellás, dupla tollas központi trezor­zár rendszer

 

  • Ajtó­ba süllyeszthető INOX előlap
  • Horganyzott acélból készült zár­ház
  • Nikkel-acélból készült kilincsnyelv
  • 18 mm átmérőjű nikkel-acél zár­nyelv (4 db)
  • Összehúzás ellen védett alsó-felső rudazat mozgató kihajtás
  • Opcioálisan rendelhető tokozott ajtókulcs

 

A DTP biztonsági ajtó alapárában benne van a CISA® 57515 típusú trezorzár-rendszer.

A CISA® 57665 típusú 12 lamellás, dupla tollas, átprogramozható központi trezorzár rendszer

Az alapáron kínált 57515 típusú trezorzár-rendszer tulajdonságain túl lehetőség van kulcselhagyás vagy -lopás esetén a trezorzár mechanikus átprogramozására egy új kulcskészletre (természetesen a régi kulcskészlet ki­zár­ásával egyidejűleg), az ajtó szétbontása nélkül. Az ilyen zárral ellátott biztonsági ajtó ún. szervízkulccsal kerül telepítésre és a hozzá járó kulcskészletet a megrendelő egy lezárt dobozban veheti át, melynek kibontását követően szakembereink átprogramozzák a zárat, így biztosítva, hogy az adott készlet kulcsaiból ne kerülhessen illetéktelen kezekbe.

Tovább a CISA® 57665 trezorzár rendszer átprogramozását ismertető videóhoz.

A CISA® 57665 típusú 12 lamellás, dupla tollas, átprogramozható központi trezorzár rendszer opcionálisan választható kiegészítő.

Bruttó ára: 32 000 Ft/db

A CISA® 57715.48 dupla, 12 lamellás, dupla tollú központi trezorzár rendszer

A CISA® 57715.48 típusú trezorzár-rendszerbe két zárat építettek be. A felső zár csak az alsó bezárását követően zárható be, melynek bezárásával lereteszeli az alatta elhelyezkedő zárrészt, illetve kitol egy 18 mm átmérőjű nikkel acélrudat az ajtó tokjába a zárral egy magasságban.
Az alsó zár a CISA® 57515 fajtájú trezorzárral megegyező tulajdonságokkal bír.
A felső zárrész szintén kéttollú kulcsos kivitel.

A CISA® 57715.48 dupla, 12 lamellás, dupla tollú központi trezorzárrendszer opcionálisan rendelhető kiegészítő.

Bruttó ára: 50 000 Ft/db

 

 

 

 

A CISA® 57915.48 dupla, 12 lamellás, kéttollú átprogramozható központi trezorzár rendszer

A kéttollú kulccsal zárható CISA® 57915.48 típusú átprogramozható trezorzárba két zárat építettek be. Az alsó zárrész ugyanolyan, mint a 57665 típusú átprogramozható trezorzár. A felső zárrész cilinderbetétes, CISA® OG 300 típusú zárbetéttel.
Az alul elhelyezkedő zárrész bezárása után a kulcsot kivesszük belőle. Amikor a felső zárrészt is lezárjuk, egy retesz kerül az alsó zárrész nyílása elé. Ennek következtében az alsó zárat nem lehet kinyitni.

A CISA® 57915.48 dupla, 12 lamellás, kéttollú átprogramozható központi trezorzárrendszer opcionálisan rendelhető kiegészítő.

Bruttó ára: 73 000 Ft/db

A fent említett négy biztonsági trezorzár-rendszeren kívül CISA® kényelmi zár is választható biztonsági ajtóinkhoz.

Képgaléria


 
  Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-fakazettás ajtóburkolat   Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-színre fújt kazettás ajtóburkolat  
Merre tovább?>> Kérje írásos árkalulációnkat!
>> Látogasson el a Ajtó-Betörésvédelem Kft. bemutatótermébe!
>> Nézze meg a DTP biztonsági ajtókról készült fotókat!
>> Nézze meg letölthető dokumentumainkat!
>> Tekintse meg DTP biztonsági ajtóhoz rendelhető szigeteléseket!


Oldal ajánlása  |  Nyomtatóbarát változat  |   Hozzáadás kedvencekhez
Budapesti bemutatóterem
a Lurdy Házban
Hétfőtől szombatig
10:00-19:00-ig nyitva
Vevőszolgálat
(1) 445-2817
Online vevőszolgálat
Várjuk kérdését

Egyedi gyártású vagy fix méretekben előre legyártott biztonsági bejárati ajtó az Ajtó-Betörésvédelem Kft.-től. Bejárati ajtók | Válogatás