DTP biztonsági bejárati ajtó - Vállalási feltételek

CÉGINFORMÁCIÓ
KAPCSOLAT - BEMUTATÓTEREM
ÁRAJÁNLATKÉRÉS
BIZTONSÁGI AJTÓK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

LINKCSERE-PARTNEREINK
IMPRESSZUM, JOGI KÖZLEMÉNY
OLDALTÉRKÉP

AZ OLDAL KULCSSZAVAILátogatóink az alábbi kifejezésekre keresve jutottak el hozzánk: ajtó, bejárati ajtó, biztonsági bejárati ajtó, Ajtó-Betörésvédelem, bejárati ajtó Budapest, biztonsági ajtó, betörésvédelem, biztonsági ajtó Budapest

MEGBÍZÓINK MUNKÁINKRÓL
"Az ajtó nem csak bejárat. Beengedés, szabadság, visszavonulás, bezárkózás, kirepülés, dizájn, megérkezés és elvágyódás egyszerre. Épp ezért nem mindegy, hogy
milyen. Válassza a legjobbat! Ha itt jár, megtalálta."
Gundel Takács Gábor
Műsorvezető, kommentátor

TOVÁBBI WEBLAPJAINKwww.dtp.hu
www.alfabiztonsagiajto.com
www.armato-biztonsagiajto.hu


DTP biztonsági ajtó - VÁLLALÁSI FELTÉTELEK

Vállalási határidő

Fa hatású sík ajtóborítással kért DTP biztonsági ajtók rendelése esetén általános esetben a biztonsági ajtó legyártását és beépítését a megrendelés beérkezésétől számítottan 30-45 munkanap alatt vállalja az Ajtó-Betörésvédelem Kft. További ajtóborítás esetén a vállalási határidő 30-45 munkanap.

Felhívjuk tisztelt Megrendelőink figyelmét, hogy cégünknél a gyártás és telepítés július hónapban szünetel (a megrendelésfelvétel ettől függetlenül, szünet nélkül működik).

Ha a DTP biztonsági ajtó gyártáshoz vagy telepítéshez szükséges specifikus tartozék vagy anyag nem áll időben rendelkezésre, a fentiekben említett vállalási határidő módosulhat. Ha ez az eshetőség fenn áll, a gyártó feltétlenül tájékoztatja a Megrendelőt.

A korábbi ajtó bontásának, valamint a DTP biztonsági ajtó telepítésének következtében esetlegesen felmerülő szakipari munkákat (vakolatjavítás, festés, tapétázás, hideg- és melegburkolás stb. az Ajtó-Betörésvédelem Kft. nem vállalja, mivel ez nem tartozik a nyílászárógyártó és -forgalmazó cégek, így cégünk profiljába sem. Természetesen kollégáink a kisebb faljavításokat (gipszelés) a telepítés végeztével elvégzik, ám a további szakipari munkák elvégzésére csak cégünkön kívülálló szakembereket tudunk ajánlani, akik a telepítést követően tudják a munkát felmérni és rövid határidővel elvégezni.

Fizetési ütemezés

A DTP biztonsági ajtó megrendelésére készpénzben vagy átutalással fizetett előleg ellenében van lehetőség, mely felméréskor fizetendő. Az egyedi gyártás indításához szükséges továbbá az írásos megállapodás aláírása.
A DTP biztonsági ajtót egy előre leegyeztetett időpontban telepítjük a szerződésben rögzített vállalási határidőnek megfelelően.
Telepítéskor a helyszínen kerül sor a fennmaradó összeg kiegyenlítésére, ami készpénzben vagy átutalással történik.

Előlegfizetés Készpénzes fizetés esetén Átutalásos fizetés esetén
1 millió Ft bruttó értékhatárig 30% előleg 70% előleg

1 millió Ft bruttó értékhatár fölött

50% előleg

70% előleg


A vállalási díj magában foglalja Budapest és 30 km-es körzetében az alábbiakat:

 • Felmérést és a gyártási méret vételezést
 • Egyedi gyártástechnológiai tervezést
 • Az ajtó legyártását
 • A DTP biztonsági ajtó helyszínre szállítását
 • Régi ajtó bontását
 • Az új ajtó beépítését
 • A régi ajtó elszállítását (ha van rá igény)
 • Akár 10 év garanciát
Feltüntetett áraink a 27%-os áfa-t tartalmazzák.

Garancia


  
 • A DTP biztonsági ajtó hő- és hangszigetelő képességére, alaktartósságára, átrozsdásodás ellen,mechanikai védelmére 10 év garanciát vállal az Ajtó-Betörésvédelem Kft.
 • 5 év garancia vonatkozik a zárra és a mozgóalkatrészekre.
 • Általános garancia: 2 év
 • 1 év garancia az elektromos eszközökre
A DTP biztonsági ajtó telepítésekor a számlával vagy átvételi elismervénnyel egyidejűleg garanciakártya kerül átadásra. A garancia érvényesítésére minden esetben a garanciakártya és a megállapodás felmutatásával van lehetőség. A garanciakártya minden esetben tartalmazza, hogy a garancia milyen jellegű meghibásodásokra terjed ki.

Kiszállítási költség

Budapesten, és a 0. kilométertől mért 30 km-es körzetben a kiszállási díj tartalmazza a felmérés, a gyártási méretrevételezés és a telepítés költségeit is.
Agglomeráción kívüli munkáknál árainkhoz a 0. km-től számított 30. km-től a 60. km-ig bruttó 190 Ft/km, míg a 60. km-től bruttó 150 Ft/km kiszállási díj járul az oda- és visszaútra egyaránt, mely a felmérésre és a szerelésre egyaránt vonatkozik.

Képgaléria


 
Betörésvédelem - DTP Biztonsági Ajtó - Fa felületű sík ajtóburkolat ajtószámmal, kopogtatóval, rúgólemezzel   Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-színre fújt kazettás ajtóburkolat   Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-színre fújt kazettás ajtóburkolat   Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-színre fújt kazettás ajtóburkolat
Merre tovább?>> Ismerje meg a DTP ajtó biztonsági jellemzőit!
>> Kérje írásos árkalulációnkat!
>> Látogasson el a Ajtó-Betörésvédelem Kft. bemutatótermébe!
>> Nézze meg a DTP biztonsági ajtókról készült fotókat!
>> Tekintse meg a DTP biztonsági ajtó árlistáját!


Oldal ajánlása  |  Nyomtatóbarát változat  |   Hozzáadás kedvencekhez
Budapesti bemutatóterem
10 db mintadarabbal
Kedden és csütörtökön
19.30-ig nyitva
Vevőszolgálat
(1) 445-2817
Online vevőszolgálat
Várjuk kérdését

Egyedi gyártású vagy fix méretekben előre legyártott biztonsági bejárati ajtó az Ajtó-Betörésvédelem Kft.-től. Bejárati ajtók | Válogatás