Ajtó-Betörésvédelem - ÁTTEKINTÉS

CÉGINFORMÁCIÓ
KAPCSOLAT - BEMUTATÓTEREM
ÁRAJÁNLATKÉRÉS
BIZTONSÁGI AJTÓK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

LINKCSERE-PARTNEREINK
IMPRESSZUM, JOGI KÖZLEMÉNY
OLDALTÉRKÉP

AZ OLDAL KULCSSZAVAILátogatóink az alábbi kifejezésekre keresve jutottak el hozzánk: ajtó árlista, Ajtó-Betörésvédelem, biztonsági ajtó, ajtó ft, betörésvédelem, biztonsági ajtó Budapest, DTP Biztonsági Ajtó, ajtó

MEGBÍZÓINK MUNKÁINKRÓL
"Az ajtó nem csak bejárat. Beengedés, szabadság, visszavonulás, bezárkózás, kirepülés, dizájn, megérkezés és elvágyódás egyszerre. Épp ezért nem mindegy, hogy
milyen. Válassza a legjobbat! Ha itt jár, megtalálta."
Gundel Takács Gábor
Műsorvezető, kommentátor

TOVÁBBI WEBLAPJAINKwww.dtp.hu
www.alfabiztonsagiajto.com
www.armato-biztonsagiajto.hu


DTP biztonsági ajtó - SZIGETELÉS


ÁTTEKINTÉS

Áttekintő táblázat

A DTP biztonsági ajtó­ tervezésénél nagy hangsúlyt fektettünk a legjobb hang- és hőszigetelés elérésére. Az Ajtó-Betörésvédelem Kft. olyan technikával gyártja le ajtóit, hogy a biztonsági ajtók alkalmasak beltéri és kültéri beépítésre is.
Három szigetelés-fajtával készítjük biztonsági ajtóinkat. Ezeket a módozatokat a felhasználástól tesszük függővé.

Szigetelések módozatai:

Áttekintő táblázat
Beltéri
ajtószigetelés
Lépcsőházi
szigeteléscsomag
Kültéri
szigeteléscsomag
Gumiprofilos szigetelés tartalmazza tartalmazza tartalmazza
Ajtó­lap-szigetelés nem tartalmazza tartalmazza tartalmazza
Tokszigetelés nem tartalmazza nem tartalmazza tartalmazza
Hőszigetelési érték - K=1,4 W/m2K K=1,1 W/m2K
Hangszigetelési érték - Rw=39 dB Rw=42 dB
Bruttó ár (egys­zár­nyú ajtó esetén)  12 500 Ft 25 000 Ft 37 500 Ft

Gumiprofilos szigetelés

Ajtó-Betörésvédelem - DTP biztonsági AjtóA DTP biztonsági bejárati ajtó gumiprofilos szigetelése az ajtótok minden oldalát fedi, és felszíne 15 mm széles. A biztonsági ajtó tokjában van a gumiprofil tartó eleme kifejezetten erre a szerepre kialakított keskeny horonyrészben. Világos színnel szinterezett ajtótok esetén fehér gumiprofilt alkalmazunk, melyen extrém fényviszonyok esetén a fény átszüremkedhet.

A jobb szigetelés érdekében a DTP biztonsági bejárati ajtók keményen csukódnak. Igény szerint a telepítéskor kérhető a finomabb záródás beállítása. Ebben az esetben azonban az ajtó szigetelési értéke csökken.

A DTP biztonsági ajtó gumiprofilos szigetelését nem kell időszakosan lecserélni, vagy újra ragasztani az öntapadós gumicsíktól eltérően, továbbá elősegíti, hogy az ajtó a küszöbnél is, körben védve legyen a kis mértékű külső zörejektől, portól és a hőmérséklet eltérésektől.

Kétszárnyú DTP biztonsági bejárati ajtók esetében a két nyíló szárny találkozásánál alkalmazásra kerülő gumiprofilos szigetelés tulajdonságai a fent leírtaktól eltérőek lehetnek, mivel egy másik típusú gumiprofil kerül felhasználásra.

A gumiprofilos szigetelést mind a beltéri ajtószigetelés, mind a lépcsőházi és kültéri szigeteléscsomag tartalmazza.

További gumiprofilos szigetelés (opcionális)Gumiprofilos szigetelés - DTP biztonsági ajtó   A DTP biztonsági bejárati ajtó tokjában elhelyezkedő 15 mm széles gumiprofilos szigetelés (mely megtalálható a lépcsőházi- és kültéri szigeteléscsomagban is) mellett lehetőség van további gumiprofilos szigetelés rendelésére is. Ez a gumiprofil a belső ajtólap és az ajtólap acélkeretének illesztésénél helyezkedik el, körben, mind a négy oldalon.
Polifoam tokszigetelés (opcionális)Polifoam szigetelés - DTP Biztonsági Ajtó
  A DTP bejárati ajtó esetében a polifoam tokszigetelés alkalmazásával egy hőhíd megszakított tok jön létre.  Ez az opcionálisan rendelhető szigetelés bekerül a biztonsági bejárati ajtó küszöb részébe is, így mind a négy oldalon javítja a tok szigetelését.


Ajtólap-szigetelés

Ajtó-Betörésvédelem - DTP Biztonsági AjtóRockwool kőzetgyapottal töltjük ki a DTP biztonsági bejárati ajtó belső borítása és az ajtó nyíló szárnyának rácsszerkezete + páncéllemeze közötti üres részt, ami 5 cm vastag. Ez az eljárás a betörésvédelmi tulajdonságok mellett a hő- és hangszigetelési tulajdonságát is javítja az acél szerkezetű ajtóknak.

Megrendelőink nagyon meg vannak elégedve a DTP biztonsági ajtó ajtólap-szigetelési eljárásával, ahogy azt a felméréseink és megrendelőink visszajelzései alapján látjuk.
Az ajtólap-szigetelést a lépcsőházi és a kültéri szigetelés-csomag tartalmazza.Tokszigetelés

Ajtó-Betörésvédelem - DTP Biztonsági AjtóA kültérre beépített ajtóknál nagyon légyeges a biztonsági ajtó tokjának szigetelése hővédelmi szempontból. A tokrendszer falvastagsága 2 mm, és négyszög idomacélból készült. Ennek a tokszerkezetnek a függőleges szakaszainak belső üreges részét töltjük ki kőzetgyapottal hasonlóan az ajtólap-szigeteléshez. Így biztosítjuk a védelmet a hőmérsékletingadozás ellen.

A fal és az ajtótok között lévő rést is mindig kitöltjük poliuretán habbal.

A tokszigetelést a kültéri szigeteléscsomag foglalja magába.

Képgaléria


 
  Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-színre fújt kazettás ajtóburkolat   Betörésvédelem-DTP biztonsági ajtó-fakazettás ajtóburkolat  
Merre tovább?>> Ismerje meg a DTP biztonsági ajtó kiegészítőit!
>> Kérje írásos árkalulációnkat!
>> Látogasson el a Ajtó-Betörésvédelem Kft. bemutatótermébe!
>> Tájékozódjon a DTP biztonsági ajtókról a gyakori kérdések segítségével!
>> Tekintse meg a DTP biztonsági ajtó árlistáját!


Oldal ajánlása  |  Nyomtatóbarát változat  |   Hozzáadás kedvencekhez
Budapesti bemutatóterem
10 db mintadarabbal
Kedden és csütörtökön
19.30-ig nyitva
Vevőszolgálat
(1) 445-2817
Online vevőszolgálat
Várjuk kérdését

Egyedi gyártású vagy fix méretekben előre legyártott biztonsági bejárati ajtó az Ajtó-Betörésvédelem Kft.-től. Bejárati ajtók | Válogatás